Hvem er vi

 

Hvem er din HR partner?

 

Lær os bedre at kende!

 

Hvorfor vælge os?

 

 

 

Vi er kompetente...

 

Og vi er nysgerrige på mennesker i organisationer! Nysgerrige efter at finde gode løsninger på dagligdagens udfordringer gerne i kombination med nyeste teknologi.

Vi arbejder...

 

For at skabe de bedste resultater og værdsætter et samarbejde, hvor stemningen er præget af humor og uhøjtidelighed.

Vi laver klare aftaler...

 

Og det ligger i vores dna at gøre sig umage og levere kvalitet hver gang. Høj integritet gennemsyrer vores livssyn og afspejler sig i alle aktiviteter. 

Vores fælles historie

 

Det hele startede en varm dag i august 1996. Vi mødtes på CBS klar til flere års udvidelse af vores horisont og kompetencer. Vi fulgtes ad gennem 3 år på SPRØK, hvor vi havde fokus på at styrke vores sprogkompetencer, alt imens vi specialiserede os i økonomi, tværkulturel kommunikation og virksomheders internationale aktiviteter. Det faldt os naturligt at styrke en forretningsorienteret bachelorgrad med en professionel tilgang til mennesker i organisationer. Derfor valgte vi begge at gennemføre en cand.merc med speciale i Human Resource Management.

 

Når vores veje fortsat krydses er det fordi, vi både personligt og fagligt er et godt match. Karakteristisk for vores venskab og professionelle samarbejde er høj integritet og selvironi. Vi foretrækker en hverdag, hvor stemningen er præget af humor og uhøjtidelighed, og resultaterne frembringes ved at gøre sig umage hver gang. En styrke i vores leverancer er, at vi mestrer de store linier og sammenhænge uden at miste blikket for detaljen.

Din ene HR Partner

Line Schäffer Lentz har mere end 15 års erfaring inden for både HR og projektledelse fra forskellige brancher i det private.

 

Gennem de seneste 8+ år har hun som HR Chef i Mercedes-Benz CPH udviklet og optimeret HR fra en administrativ enhed til en professionel og forretningsdrevet HR funktion med bidrag til bundlinien. Line er vant til at levere brugbare løsninger, som understøtter forretningen og løser udfordringer på både kort og lang sigt.

 

Det gør Line til det oplagte valg som HR partner inden for etablering af HR funktion, rekruttering med brug af personlighedstest, rådgivning af ledere og medarbejdere, trivselsindsatser samt jura og administration.    

 

Din anden HR Partner

Mette Nielsen har mere end 15 års erfaring inden for HR og projektledelse fra både det private og det statslige område.

 

Mette er certificeret i personligheds-tests (Extended DISC og JTI) og er erfaren i at udarbejde og levere koncepter og workshops, der styrker udvikling, trivsel og performance.

 

Mette er det rette valg til opgaver, der omhandler kompetencestyring, lederudvikling, organisationsudvikling, talentudvikling, teamudvikling og coaching. 

KONTAKT 

  Duntzfelts Allé 20

  2900 Hellerup

 line@humanboost.dk

+45 5363 9165

FOLLOW US


Twitter

Facebook

Google +

PROFILE

Hos HumanBoost får du professionelle HR kompetencer, og vi leverer efter aftale og budget.

 

Et samarbejde som baserer sig på høj integritet, tillid og kvalitet til gavn for vores kunder.